Over ons

Oktober 2020

De Stichting voor Nabestaandenzorg en Advies Amsterdam is opgericht op 28 mei 2018. Het bestuur van de stichting wordt gevormd door een uitvoerend bestuurder Marion Hermans en een toezichthoudend bestuurder mr. Rudolf van Caspel.

Marion Hermans

Ik heb verscheidene organisatorische en ondersteunende functies bekleed in de gezondheidszorg, met name binnen de revalidatiezorg waarin ik 30 jaar werkzaam ben geweest. Hier raakte ik geïntrigeerd door de weg die velen van afhankelijkheid naar zelfstandig functioneren moesten gaan. Om mensen de regie zoveel mogelijk terug te krijgen, heb ik in eerste instantie de opleiding tot professional organizer gevolgd.

Als organizer help ik mensen met structuur aanbrengen bij diverse levenszaken, zoals het huis of de administratie. Daarbij werd een steeds terugkerende vraag gesteld: ‘Hoe gaat het als ik of mijn partner overlijdt? Want we hebben geen idee wat er dan op ons afkomt’. Om aan deze hulpvraag te kunnen voldoen, heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van nabestaandenzorg, en heb ik Nabestaandenzorg en Advies Amsterdam opgericht.

Bij NOVEX (Nederlandse Organisatie voor Executeurs) heb ik de leergangen Levensexecutele en Toezicht en ook Executele en Vereffening gevolgd. Ook ben ik lid van deze organisatie die staat voor kwaliteit in deze dienstverlening.

Mr. Rudolf van Caspel

Mijn taak is het houden van toezicht op de werkzaamheden van de stichting en het geven van juridische ondersteuning. Ik ben een gepensioneerd allround jurist, die over een veelheid aan onderwerpen heeft gepubliceerd.

Algemeen ten aanzien van samenwerkingen

Onze medewerkers en onze partners zijn uitgekozen op grond van hun gedeelde passie voor deze specifieke en zo belangrijke zorg.

Verbonden met:

Partner Nabestaandenzorg en Advies Amsterdam Partner Nabestaandenzorg en Advies Amsterdam Partner Nabestaandenzorg en Advies Amsterdam Partner Nabestaandenzorg en Advies Amsterdam

Samenwerkingspartner

Partner  Nabestaandenzorg en Advies AmsterdamPartner Nabestaandenzorg en Advies Amsterdam