Onze diensten

Nabestaandenzorg en Advies Amsterdam kan u op verschillende manieren in een of meer belangrijke fasen van uw leven van dienst zijn. Onze dienstverlening bestaat uit de volgende onderdelen.


Levenstestament

Een levenstestament is een bijzondere vorm van een testament. In tegenstelling tot een testament waarin wordt vastgelegd wat er na een overlijden met de nalatenschap moet gebeuren, bevat een levenstestament informatie die met name belangrijk is tijdens het leven. In het levenstestament kunt u o.a. aangeven aan wie u een volmacht geeft om namens u uw zaken te behartigen als u dat zelf, ten gevolge van een langdurige ziekte of een ingrijpende gebeurtenis, niet meer goed kunt. Deze persoon is uw levensexecuteur. Hiermee behoudt u zelf de regie.

Meer informatie Contact met ons

Rust en Ruimte

Heeft u een overvloed aan spullen en heeft u geen overzicht meer in uw administratie? Lukt het u niet om hierin verandering te brengen? Dan bent u hier aan het goede adres.

Nabestaandenzorg en Advies Amsterdam helpt u met het opruimen, ordenen en structureren van uw administratie, uw spullen en uw woning, zowel bij leven als na een overlijden. U gaat letterlijk meer rust en ruimte ervaren!

Meer informatie Contact met ons

Zorg in laatste levensfase

In de laatste levensfase krijgt u meestal te maken met een toegenomen behoefte aan zorg. Vaak ontbreekt het u aan de kennis over hoe en waar de beste zorg te verkrijgen is.

Nabestaandenzorg en Advies Amsterdam heeft een jarenlange ervaring met vele instellingen in de zorg en staat u terzijde in het verkrijgen van de juiste hulp, waardoor u langer in uw eigen woning kunt blijven wonen.

Meer informatie Contact met ons

Zorg na overlijden

Na de uitvaart zult u vrijwel meteen worden geconfronteerd met de zakelijke en administratieve afwikkeling van het overlijden. De ervaring leert dat de verwerking van het overlijden pas mogelijk is nadat alle financiële en administratieve kwesties op orde zijn gebracht. Nabestaandenzorg en Advies Amsterdam helpt u met een zorgvuldige afhandeling van de nalatenschap waarbij ruimte en aandacht is voor het verdriet en de emoties.

Meer informatie Contact met ons